نتایج حاصل از یک پژوهش که توسط گروه پژوهشی پیشگیری از سرطان پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی انجام گرفت، نشان می‌دهد تغذیه و اصلاح رژیم غذایی و همچنین کنترل وزن به عنوان یک متغیر محیطی قابل تغییر و تاثیرگذار در پیشگیری از سرطان است که می‌تواند میزان ابتلا به سرطان را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.


به گزارش ایران پزشک، مریم کوشا، کارشناس گروه پیشگیری از سرطان در خصوص مطالعه انجام شده گفت: رژیم غذایی و کنترل وزن به عنوان یکی از عوامل مهم سبک زندگی در بروز سرطان است که می‌توان با متعادل ساختن رژیم غذایی (مصرف چندین بار روزانه غلات و نان سبوس‌دار، میوه و سبزیجات و فرآورده‌های لبنی) و مطلوب نگه داشتن وزن از ابتلا به سرطان تا حد زیادی پیشگیری کنیم.


ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Arthur دل نوشته فصل خزان فروشگاه لوازم خانگی افشار CoinPot Free Coin پنل چرمي ديوار اظهارنامه 97 تفکر، سکوی پرواز / علی اشرف تیموری تبار پیشواز من درخواست امداد خودرو